Asigurare de malpraxis

La Invictus Asigurări, respectăm orice cadru medical, farmacist și angajat în domeniul asistenței medicale pentru binele pe care îl aduce acestei societăți. O asigurare de malpraxis este o măsură de protecție care poate proteja atât integritatea cadrului medical, cât și încrederea pacientului.

Însă, cu toții suntem oameni și este firesc să fim supuși anumitor riscuri, indiferent de meseriile noastre. În cazul activității în domeniul medical, riscurile pot apărea la nivelul sănătății și integrității umane, motiv pentru care aceasta este, poate, cea mai importantă profesie din întreaga lume.

De aceea, propunem oricărui cadru medical sau farmacist pachetele noastre de asigurare de malpraxis. Astfel, dacă activezi în acest domeniu, îți poți exercita meseria liniștit, fără a resimți presiunea comiterii unei erori neintenționate.

Orice eroare comisă poate afecta pacientul și îl poate determina să recurgă la instanțele judecătorești pentru a solicita daune materiale. De aceea, un medic fără asigurare de malpraxis va trebui să suporte aceste daune din propriul buget, ceea ce este un lucru dificil, de cele mai multe ori.

Ce riscuri acoperă asigurarea malpraxis?

Despăgubirile în cazul unei asigurări de malpraxis sunt destinate unei terțe părți, precum pacienții cadrului medical asigurat. Aceștia sunt despăgubiți pentru prejudiciile materiale cauzate de erorile din activitatea cadrului medical.

În cazul unor daune grave care pot duce chiar și la decesul pacientului, asiguratul răspunde, în fața legii, față de victima sa și este obligat să achite și cheltuielile de judecată.

Riscurile acoperite de asigurarea de malpraxis sunt:

  • Vătămări corporale sau deces, în urma desfășurării activității medicale

  • Vătămări corporale sau deces, în urma neacordării serviciilor medicale necesare

  • Costul suportat de pacientul prejudiciat și onorariul Comisiei de monitorizare și competență profesională

  • Cheltuielile de judecată ale pacienților prejudiciați

  • Cheltuielile de judecată ale asiguratului, dacă a fost obligat la desdăunare

Colaborarea cu o echipă de încredere în domeniul asigurărilor îți va garanta alegerea companiei de asigurare potrivite, care va răspunde cu promptitudine la plata despăgubirilor.

Alege o poliță de asigurare de malpraxis și îți vei menține mereu în siguranță bugetul, pe parcursul desfășurării activității medicale. Știm că șansa de a comite o greșeală în meseria ta este foarte redusă, însă vrem să o eliminăm chiar și pe aceea. Fiind asigurat de malpraxis, nu riști niciodată să rămâi descoperit când vine vorba de plata costurilor aferente unui proces.

Vrei să fii mereu protejat în meseria ta? Alege o asigurare de malpraxis chiar acum!

Contactează-ne folosind informațiile noastre de Contact. Îți stăm la dispoziție pentru mai multe detalii.

Știm că ești foarte bun în ceea ce faci.

Însă, atunci când răspunzi în mod direct de sănătatea oamenilor, trebuie să fii asigurat.

Social: Telefon: 0744356730
× Cu ce te putem ajuta?