Asigurarea facultativă Casco ECOnom

Asigurarea auto facultativă CASCO ECOnom în Brașov: Ce trebuie să știi

Indiferent că te deplasezi prin traficul aglomerat al orașului, te confrunți cu vremea schimbătoare sau ai de-a face cu șoferi grăbiți, riscul de a trece prin evenimente neplăcute este mereu prezent. De la coliziuni ușoare cu alte vehicule până la daune provocate de fenomene naturale, este important să ai încheiat o asigurare facultativă CASCO, pentru a fi protejat împotriva cheltuielilor neprevăzute pentru reparații.

Acoperirea CASCO ECOnom în Brașov

CASCO ECOnom de la Omniasig este mai mult decât o simplă poliță de asigurare, este o siguranță pentru mașina ta pe drumurile din Brașov și din România. Această asigurare acoperă riscul de accidente cu alte vehicule pe teritoriul României, indiferent de vinovăție sau de existența unei asigurări RCA valide a șoferului implicat. De asemenea, poți fi liniștit în fața daunelor provocate de fenomene naturale precum grindină, ploaie torențială, furtună, tornadă sau avalanșă de zăpadă.

CASCO ECOnom vine cu trei niveluri de acoperire pentru a se potrivi nevoilor tale:

Suma asigurată de 7.500 lei/ Primă anuală de 500 lei;

Suma asigurată de 15.000 lei/ Primă anuală de 700 lei;

Suma asigurată de 30.000 lei/ Primă anuală de 1000 lei.

Beneficiile CASCO ECOnom:

  1. Acoperirea pentru daunele rezultate din accidente cu alte mașini, chiar și în situații în care celălalt șofer nu are o asigurare RCA valabilă;
  2. Protecție împotriva daunelor provocate de fenomene ale naturii specifice zonei, asigurându-ți siguranța în fața vremii capricioase din Brașov;
  3. Serviciul de asistență rutieră inclus pentru mașinile cu o vechime de până la 10 ani, pentru a-ți oferi sprijinul necesar în orice situație neprevăzută.

Când te afli într-o situație dificilă pe șoselele din Brașov sau din țară poți conta pe Casco ECOnom. Prin intermediul serviciilor de asistență rutieră, beneficiezi de:

  1. Asistență rapidă la locul producerii incidentulu;
  2. Tractare a mașinii tale;
  3. Transportul tău și al pasagerilor la destinație;
  4. Servicii de taxi sau cazare la hotel, dacă este necesar.

De asemenea, ai acces la o rețea extinsă de service-uri auto partenere, pentru reparații prompte și de calitate.

Avantajele CASCO ECOnom în Brașov:

  • Plata despăgubirilor se poate face și DIRECT CĂTRE ASIGURAT;
  • Poți alege perioada de asigurare de 6 sau 12 luni;
  • Poți verifica stadiul dosarului de daună apelând la numărul 021.224.01.01.

În concluzie, asigurarea CASCO ECOnom de la Omniasig este partenerul tău de încredere pe drumurile din Brașov sau din țară, oferindu-ți liniștea și siguranța de care ai nevoie în fața oricăror provocări.

Pentru a beneficia de protecția oferită de asigurarea CASCO ECOnom și pentru a afla mai multe detalii despre cum îți poți proteja mașina ta, nu ezita să ne contactezi chiar acum!

Sună la numărul nostru de telefon 0744356730 sau apasă pe butonul verde „Cu ce te putem ajuta?” și intră în contact cu noi direct pe Whats App. Echipa noastră este pregătită să îți ofere soluții personalizate și suport de încredere pentru orice întrebare sau solicitare.

Fii protejat în fața neprevăzutului.

Cu o asigurare CASCO, oriunde ai merge, autoturismul tău este protejat financiar.

Vrei să fii pe deplin asigurat? Indiferent de valoarea autoturismului tău, o asigurare CASCO îți garantează acoperirea daunelor acestuia.

Social: Telefon: 0744356730
× Cu ce te putem ajuta?