Fii de neînvins în fața evenimentelor neplăcute, alege asigurarea de călătorii în străinătate!

A venit momentul mult așteptat din an, a venit vacanța!

Te-ai gândit cu mult timp înainte unde, cum, când și cu cine îți vei petrece concediul anul acesta. Ai hotărât și știi că vei pleca în străinătate pentru o bine meritată vacanță.

Pe lângă locația unde vei merge, mâncarea și alte detalii normale care îți pot face concediul cât mai liniștit, ai nevoie de o asigurare de călătorie în străinătate.

Cu o asigurare de călătorie în străinătate totul este sub control și astfel tu te poți relaxa fără griji.

De ce să alegi o asigurare de călătorii în străinătate?

  • Pentru că atunci când ai un eveniment neprevăzut nu vei fi nevoit să suporți cheltuielile suplimentare care în străinătate vor fi destul de piperate;
  • Pentru că ai flexibilitate maximă în alegerea perioadei pentru asigurarea ta de călătorii în străinătate;
  • Pentru că ai diferite praguri de asigurare, de la 10000 euro la 50000 euro;
  • Pentru că poți alege diferite clauze pentru asigurarea ta de călătorie în străinatate cum ar fi: clauza suplimentară de anulare a vacanței, clauza suplimentară pentru sporturile de sezon;
  • Pentru că în funcție de mijlocul de transport pe care îl folosești ca să ajungi la destinație (autoturismul personal sau avion) poți alege una dintre clauzele suplimentare cum ar fi: asistență rutieră în cazul în care întâmpini probleme cu autoturismul sau clauza pentru călătoriile cu avionul care acoperă: întârzierea sau pierderea bagajelor și întârzierea sau pierderea zborului.

Echipa Invictus Asigurări Brașov, parteneri Campion Broker, îți este alături în alegerea celei mai potrivite asigurări de călătorii în străinătate de care ai nevoie. Vom analiza împreună riscurile la care te vei expune și vom întocmi o oferta de asigurare de călătorii în străinătate personalizată!

Știm că iţi doreşti o călătorie perfectă!

Pune-ți sănătatea pe primul plan! Fii pregătit și protejat în fața oricăror surprize medicale.

Social: Telefon: 0744356730
× Cu ce te putem ajuta?