Vrei să faci parte din echipa Invictus Asigurări?

Dorești să pui bazele unei cariere de succes într-un domeniu financiar puternic? Alătură-te conceptului Invictus și vei face parte din echipa aflată sub umbrela grupului Campion Broker, situat pe locul 7 la nivel national în topul companiilor de brokeraj.

Iată care vor fi atribuțiile tale în calitate de asistent în brokeraj:

  • Reprezentarea broker-ului de asigurare în fața potențialilor clienți și parteneri;
  • Vânzarea produselor de asigurare către clienți persoane fizice sau juridice;
  • Informarea potențialilor clienți și a oricăror persoane cu privire la nevoia de protecție financiară în fața situațiilor neprevăzute;
  • Analiza nevoilor pieței și recomandarea produselor potrivite potențialilor clienți;
  • Consilierea clienților și potențialilor clienți cu privire la riscurile la care se supun în cazul lipsei unei polițe de asigurare.

Este recomandat ca pentru poziția de Asistent în Brokeraj, aplicanții să dețină cunoștințe și abilități de vânzare și negociere, comunicare și noțiuni de bază despre asigurările obligatorii: de locuință, auto și de sănătate.

Dacă ești o persoană deschisă spre o carieră de succes și dorești să îți sporești veniturile, așteptăm cu interes aplicarea ta!

Invictus Asigurări Brasov, partener Campion Broker, îți oferă această șansă. Dacă dorești să te bucuri de ea, completează formularul alăturat și te vom contacta în scurt timp!

"Dorinta! Acesta este singurul secret pentru cariera oricui. Nu educatia! Nu ca te-ai nascut cu vreun talent secret. Dorinta!" Bobby Unser

    × Cu ce te putem ajuta?