Asigurarea obligatorie RCA Brașov

Deși doar asigurarea RCA este obligatorie pentru a putea circula pe drumurile publice din România, în cazul unui eveniment neplăcut, asigurarea CASCO este cel mai eficient mod de a acoperi daunele provocate autoturismului tău.

Asigurarea CASCO, spre deosebire de RCA, acoperă daunele produse autoturismului tău, indiferent din vina cui a fost provocat evenimentul neplăcut. Ea acoperă atât pagubele directe cât și cele indirecte pe care le-a suferit autoturismul. Asigurarea RCA, pe de altă parte, acoperă doar daunele produse terților, în cazul în care incidentul a fost produs din culpa ta.

​Asigurare auto CASCO

Ce fel de daune acoperă o asigurare CASCO Brasov?

  • Pagube produse de calamități naturale

  • Pagube produse de incendii sau explozii

  • Lovituri, ciocniri, zgârieturi

  • Pagube produse de căderi de corpuri pe autoturism

  • Furtul total sau avariile provocate în tentativa de furt a autoturismului

  • Vandalism sau avarii provocate de autori necunoscuți.

În funcție de societatea de asigurări aleasă, lista de riscuri asigurate poate fi completată și cu altele.

După cum poți observa, o asigurare CASCO acoperă cea mai mare gamă de pagube care se pot produce asupra autoturismului tău, indiferent dacă autorul acestora este o persoană (cunoscută sau necunoscută) sau o calamitate.

Despăgubirea în cazul unuia din riscurile de mai sus se face de către asigurator, pe baza documentației aduse de către asigurat dar și a împrejurimilor și condițiilor în care s-a petrecut evenimentul neprevăzut.

O asigurare CASCO poate avea preț diferit, în funcție de locul în care mașina este parcată și dotarea acesteia cu sistem de alarmă. De exemplu, o asigurare CASCO a unei mașini care este, de obicei, parcată într-un garaj sau într-o parcare păzită, are un preț diferit față de o asigurare a unei mașini parcată într-un spațiu public, nepăzit.

Pentru o achiziție ușoară a poliței de asigurare CASCO in Brasov, ai posibilitatea plătirii primei de asigurare în mai multe rate.

Dorești să știi mereu că autoturismul tău este asigurat? Contactează-ne folosind informațiile alăturate!

Fii protejat în fața neprevăzutului.

Cu o asigurare CASCO, oriunde ai merge, autoturismul tău este protejat financiar.

Vrei să fii pe deplin asigurat? Indiferent de valoarea autoturismului tău, o asigurare CASCO îți garantează acoperirea daunelor acestuia.

Social: Telefon: 0744356730
× Cu ce te putem ajuta?