Asigurarea obligatorie PAD

Locuința este cel mai de preț bun pe care îl deții. Acesta este spațiul tău personal, unde petreci timpul alături de familie și cei dragi dar și unde îți depozitezi bunurile cu valoare semnificativă atât financiar cât și emoțional.

De aceea, locuința ta trebuie protejată împotriva situațiilor neprevăzute. La Invictus Asigurari Brasov, îți oferim ocazia ca, în cel mai scurt timp, să închei o poliță de asigurare obligatorie PAD la un preț accesibil și să îți știi, astfel, locuința asigurată financiar.

Polița de asigurare PAD obligatorie a fost introdusă din anul 2008, conform Legii 260/2008 și în conformitate cu normele de punere în aplicare emise de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. În felul acesta, fiecare proprietar de locuință trebuie să dețină această poliță obligatorie.

Ce riscuri acoperă o asigurare obligatorie PAD?

  • Cutremure

  • Inundații

  • Alunecări de teren

În vederea alegerii asigurării potrivite, conform Legii 260/2008, locuințele pot fi încadrate în două tipuri:

  • Locuințe tip A: construcția este din beton armat, metal, lemn, cărămidă arsă sau orice materiale rezultate dintr-un tratament termic sau chimic. Pentru această variantă, suma asigurată este de până la 100000 lei iar prima de asigurare este de 130 lei anual.

  • Locuințe tip B: construcții cu pereții exteriori din cărămidă nearsă sau orice materiale netratate termic sau chimic. Pentru acest tip de locuințe, suma asigurată este de până la 50000 lei iar prima de asigurare este de 50 lei anual.

Când vine vorba de alegerea unei asigurări potrivite pentru locuința ta, noi, la Invictus Asigurari Brasov, îți recomandăm și alegerea unei asigurări facultative. Aceasta acoperă toate posibilele riscuri la care este supusă locuința ta și îți oferă acces la despăgubiri financiare mult mai mari.

Dorești să discutăm despre asigurarea obligatorie PAD sau facultativă a locuinței tale? Contactează-ne!

Nu lăsa neprevăzutul să îți strice planurile.

Solicită o asigurare obligatorie PAD și trăiește împăcat că locuința ta e mereu protejată!

Social: Telefon: 0744356730
× Cu ce te putem ajuta?