Asigurarea obligatorie RCA Brașov

Fie că îți dorești o poliță RCA pe o lună sau pentru o perioadă mai lungă, cu decontare directă sau fără, la Invictus Asigurări Brașov găsești exact polița RCA de care ai nevoie. Plata poliței RCA se poate face cash dar și prin card, rapid și sigur.

Scapă de grija reînnoirii poliței RCA! Noi te anunțăm când îți expiră polița RCA cu 30 zile înainte printr-un email în care primești și o oferta pentru polița RCA, iar după, ai opțiunea să alegi dacă dorești să iti mai aducem aminte, astfel fiind siguri că nu există probleme și circuli în siguranță cu o poliță RCA valabilă.

Conducerea unui autoturism este o responsabilitate mare, atât față de celelalte persoane din mașină cât și față de alți participanți la trafic. Orice clipă de neatenție poate însemna un pericol la adresa acestora, motiv pentru care este obligatoriu ca fiecare șofer să dețină o poliță de asigurare RCA Brasov.

RCA (Asigurarea de Răspundere Civilă Auto) are rolul de a acoperi pagubele produse terților, în cazul unui accident auto provocat de șoferul care deține polița. De aceea, circularea pe drumurile din România fără a deține o poliță de asigurare obligatorie RCA se pedepsește cu amendă și confiscarea talonului mașinii, conform legii.

Pentru a evita orice risc și a circula fără griji, echipa Invictus Asigurări, partener Campion Broker, îți oferă o serie de avantaje în cazul achiziționării unei polițe de asigurare obligatorie RCA:

  • O gamă largă de asiguratori de încredere, de unde poți alege;

  • O varietate competitivă de prețuri;

  • Consiliere privind alegerea asiguratorului care despăgubește în cel mai scurt timp;

  • Sfaturi și consultanță în caz de accident auto sau în cazul unor întrebări referitoare la polița RCA care pot apărea.

Ce riscuri acoperă asigurarea obligatorie RCA?

Poliția RCA este destinată să acopere daunele materiale și vătămări corporale produse unor terțe părți, din vina șoferului asigurat.

De asemenea, această poliță va acoperi și eventuale cheltuieli de judecată ale persoanei prejudiciate, în cazul în care aceasta va face demersuri în justiție.

Vrei să elimini orice risc și să alegi un partener de încredere privind încheierea poliței de asigurare obligatorie RCA?

Echipa Invictus Asigurări Brasov îți stă la dispoziție! Contactează-ne folosind informațiile din secțiunea alăturată.

Conduci în siguranță cu o poliță RCA.

Alege un partener de asigurări care își respectă întotdeauna obligațiile.

Dacă îți dorești achiziționarea unei polițe RCA în Brașov, noi venim în sprijinul tău. Poți veni direct la sediul nostru din Brașov, Strada Avram Iancu 87 (pentru Bran sau Zărnești apasă aici) sau ne poți trimite un e-mail sau un mesaj direct pe WhatsApp la numărul de telefon 0744356730. Astfel, îți comparăm tarifele pentru polița RCA rapid și ieftin, în funcție de nevoile tale, de la toate societățile de asigurare.

Social: Telefon: 0744356730
× Cu ce te putem ajuta?