Asigurare facultativă de locuință și bunuri

Ți-ai amenajat locuința așa cum îți doreai? Știm cât de importantă este casa ta pentru tine și ce înseamnă efortul pe care l-ai depus ca să o amenajezi așa cum îți dorești. De aceea, vrem să duci o viață liniștită, știind că locuința ta și bunurile din interior sunt asigurate financiar în fiecare clipă.

În orice moment, există riscuri care pot apărea. Evenimentele neplăcute pot avea cauze variate, atât naturale cât și cauzate de om. De aceea, tuturor clienților noștri care țin cu adevărat la locuințele lor, le recomandăm o asigurare facultativă a locuinței și bunurilor pentru care au muncit enorm.

Nu dorim nimănui să aibă parte de un eveniment neplăcut care să le afecteze locuința. Însă, recomandăm o soluție flexibilă și adaptabilă de protejare a locuinței, care poate fi în folosul oricui atunci când are nevoie cel mai mult.

O asigurare facultativă de locuință acoperă următoarele riscuri:

  • Incendiu, trăsnet, explozie, căderea aparatelor de zbor;
  • Inundație cu apă provenită de la vecini;
  • Furt sau vandalism;
  • Cutremur;
  • Distrugerea grădinii;
  • Distrugerea bunurilor din locuință drept consecință a oricăreia dintre cauzele de mai sus.

În cazul unei daune produse vecinilor tăi, asigurarea facultativă de locuință te poate ajuta cu clauza de răspundere civilă pentru despăgubirea acestora pentru daunele produse. Astfel, vei menține în continuare o bună relație cu vecinii tăi.

Toate aceste riscuri sunt cât se poate de reale, chiar dacă probabilitatea de întâmplare a lor este redusă.

În cazul declanșării unui risc precum inundație, cutremur, alunecări de teren, daunele în limita a 20.000 de Euro sunt acoperite de asigurarea obligatorie a locuinței daca sunt produse de fenomene ale naturii.

Însă, în cazul altor evenimente neprevăzute, asigurarea facultativă a locuinței intră în vigoare.

Echipa Invictus Asigurări Brasov, parteneri Campion Broker, îți este alături în alegerea asigurării facultative a locuinței de care ai nevoie. Vom analiza împreună riscurile la care se poate supune locuința ta și vom întocmi o ofertă personalizată de preț pentru asigurare, având în vedere colaborarea cu cele mai de încredere firme de asigurări.

Cu noi, ești pe mâini bune. Așteptăm cu interes să ne contactezi, urmând ca apoi să ne ocupăm noi de întreg procesul.

Asigură-ți locuința și bunurile chiar de astăzi, ca să întâmpini mereu ziua de mâine cu zâmbetul pe buze.

Acasă este cel mai de preț loc al tău!

Fii protejat în fața riscurilor de a pierde tot ce ai mai drag.

Social: Telefon: 0744356730
× Cu ce te putem ajuta?